Atelier Marsala Piatra Neamt

Logo
Atelier Marsala Piatra Neamt
Str. Plevnei, nr. 3
Piatra Neamt, Neamt 610066
Romania

Phone:0753016937


Descriere:

Atelierul nostru si-a deschis portile catre creatie acum 5 ani. Am inceput cu tot felul de inovatii Wedding Planner...adica organizator de nunti si evenimente. Da, noi putem sa iti organizam nunta sau botezul pana in cel mai mic detaliu...poti alege din portofoliul nostru orice accesoriu si element dorit. Iar in ceea ce priveste aranjamentele florale, gasesti o gama variata de flori si culori! Vino la noi si vei avea nunta perfecta! Tematica o alegi TU ! in bijuterii, folosind cele mai fine si selectionate materii prime pentru un rezultat uimitor dar si pentru o calitate deosebita. Continuam din 2017 si cu produse handmade pentru florarii dar si pentru evenimente, cum ar fi nunti si botezuri. Pe langa toate acestea inchiriem obiecte deco pentru nunti. Iar nu in ultimul rand, confectionam aplicatii din cristale si margele pentru diverse obiecte vestimentare gen posete, blugi si rochii elegante.


Ne situam in frumosul oras Piatra Neamt unde avem si atelierul fizic cu un showroom integrat.


Daca doriti sa ne vizitati in timpul excursiei dumneavoastra este suficient sa apelati nr. De telefon afisat in magazinul nostru si va vom primi cu drag la noi.


Livrarea coletelor se fac prin Urgent Curier, plata se realizeaza ramburs la primirea coletului. Costul de livrare este de 18 lei iar in cazul in care livrarea se face in zone extra se platesc kilometri suplimentari.


There are 24 products.