Castigatorii CONCURSULUI "Inspiratie de Craciun" - 2014

Produsele castigatoare in CONCURSUL AlyBoutique "Inspiratie de Craciun"

         Multumim tuturor pentru participare si interes! Toate creatiile voastre sunt minunate, si de aceea nu ne-am putut abtine, si am adaugat inca un LOC in CONCURS (LOCUL 3). Fiecare dintre aceste produse ne-a trimis cu gandul la cea mai asteptata sarbatoare de iarna - Craciunul, si ne-a facut sa zambim si sa ne bucuram ca exista oameni atat de talentati, si plini de entuziasm. Felicitari!

**********

Asadar, produsele castigatoare sunt:

Locul 1

Decoratiune brad din arici de mare - lil.lu bijoux

Felicitari Lil.lu bijoux! Produsul tau este, fara indoiala, original si este minunat. Ne-a facut sa spunem 'Uau!', ce bine ar sta acest glob in bradutul de Craciun. Premiul nostru pentru tine consta in Promo toata luna Decembrie cu produse din magazinul tau pe AlyBoutique. (vom detalia pe email).

Locul 2

Decoratiune brad ''Magic Christmas Angel'' - PushDesign

Ornamentul acesta dragalas ne-a inveselit de-a dreptul, si ne-a facut sa ne simtim ca niste copilasi care abia asteapta sa apara 'Mosu'...Felicitari PushDesign pentru aceasta creatie minunata! Premiul pentru tine consta, de asemenea, in Promo timp de 10 zile in luna aceasta pe site-ul nostru AlyBoutique. (vom detalia pe email)

Locul 3

Sweet Angels - Atelierul celor 2 surori

Si Locul 3, din partea noastra, ii revine Atelierului celor 2 surori! Felicitari! Nu se poate ca din atmosfera de Craciun sa lipseasca 'Ingerasii' acestia dragalasi, sunt adorabili...o surpriza placuta pentru noi sa vedem lucruri crosetate atat de frumos. Premiul pentru voi consta in Promo timp de 5 zile luna aceasta pe site-ul AlyBoutique (vom detalia pe email).

*********

Dragii nostrii creatori, ne-au placut toate creatiile voastre din CONCURS, felicitarile noastre tuturor! Speram sa ne fiti alaturi si la alte Concursuri organizate de AlyBoutique, cu alte premii surpriza...Ne dorim, din suflet sa promovam cat mai multe produse realizate cu maiestrie si cu pasiune de catre voi. Va multumim!

Comments (5)

Atelierul celor două surori
2014-12-03
Mulțumim frumos pentru premiul acordat!Suntem onorate!
AlyBoutique
2014-12-03
☺ minunate creatii...felicitari!
issa
2014-12-03
Ce surpriza minunata ! Multumesc AlyBoutique pentru premiu ! Un cadou neasteptat de Sf. Nicolae :) am fost cuminte ;)
AlyBoutique
2014-12-03
☺...si cuminte si creativa! Bravo!
Marcel
2014-12-04
va multumiiim