Shop Handmade Lil.lu Bijoux pe AlyBoutique

Salutare tuturor! A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai intalnit aici pe Blogul AlyBoutique,  iar azi as vrea sa va prezint shopul care ne-a furat privirile si care sta in spatele produsului castigator din Concursul nostru incheiat "Inspiratie de Craciun" - Lil.lu bijoux sau Issa

Asa cum am mai avut o data placerea sa vorbesc despre cine este 'vinovat' de toate aceste lucrusoare create parca, printr-un joc de culoare si lumina, si de data aceasta am bucuria sa va arat cateva nouati handmade 'delicioase' din atelierul ei, noutati prezente si pe AlyBoutique.

Tot magazinul ei privit in ansamblu arata ca o 'bomboniera' plina cu 'prajiturele' gustoase si aratoase pregatite si aranjate, numa sa gusti din ele...

Bratarile impletite in culori de verde crud, coliere exotice din arici de mare si in forme neobisnuite, dezvaluie sufletul talentat, deschis si plin de optimism al Issei.

        

Foarte indraznet este si mixul de roci si 'comori naturale' cu accesorii metalice pretioase care reflecta lumina in mii de culori, un design unic si special in bijuteriile Lil.lu bijoux.

         

Este foarte greu sa alegi doar CEVA anume! Pentru ca sunt lucruri distincte, originale si foarte aproape de natura. Incearca ORICE din acest shop, si te vei simti original, fara indoiala - cercei din seminte de Trapa natans si ciucuri din fir de matase, cercei din arici de mare si cristale, colier cu diverse margele si medalion cu fluture real...si gata, simti ca esti una cu natura!

          

Si pentru ca ne apropiem ca 'vantul si ca gandul' de Sarbatorile de Iarna, si trebuie sa ne pregatim din timp, va sugeram si cateva decoratiuni de brad, sau poate, de ce nu, un ornament cadou, sau o iconita relizata cu maiestrie pentru cineva drag, daruit din inima:

           

Asadar, pentru toti iubitorii de handmade si de frumos, incercati Lil.lu bijoux - handmade shop!

Related Products

Comments (0)