Lil.lu bijoux - Emotia unui inceput...

De data aceasta, o vom cunoaste pe Issa si magazinul ei on-line Lil.lu Bijoux, un artist handmade prezent pe AlyBoutique. Te cucereste imediat prin modul de prezentare al creatiilor - o nota de prospetime combinata cu un aer mediteranean, un aspect vintage dar in acelasi timp, modern. O destinatie on-line la care doresti sa te reintorci de fiecare data cu mare entuziasm si incredere ca vei gasi ceva deosebit...asa putem descrie Lil.lu Bijoux. Nu ne mai lungim cu vorba si va lasam sa cititi lucruri interesante...

 - cum a fost inceputul acestui hobby?

Activitatea mea în lumea handmade a început prin oct.2007, atunci am realizat prima bratara, dar ideea de handmade a încoltit cu o luna inainte, departe de tara, pe o superba insula din Grecia într-un magazinas pitoresc. Inainte de acel moment nu m-am gandit o clipa ca as putea să fac asa ceva.

                      

  - ce v-a determinat sa continuati?

Imi amintesc cu placere cat de fericita am fost cand am descoperit primul magazin on-line de furnituri... atunci erau putine, comunitatea handmade era la inceput...cu cate emotie descopeream tutorialele de pe net si asteptam sa imi soseasca primele materiale pentru margelit. Acum totul este mult mai usor, comunitatea handmade s-a dezvoltat...poate un pic cam mult dupa parerea mea...vad zilnic tot mai multe lucruri minunate, dar si lucruri din categoria ''hai sa facem handmade ca-i la moda''.

                           

 - sunteti multumita de ceea ce realizati?

Din pacate in ultimul timp lucrez foarte putin, am un baietel de 2 ani si imi ocupa o mare parte din timp, dar cred ca mi-am pierdut si putin din entuziasm si din inspiratie poate. Acum ''atelierul'' meu este bine ascuns si este destul de dificil sa lucrez cu un baietel energic si curios prin preajma. In ultimul timp imi place sa lucrez cu ciocanul de lipit si sa descopar o tehnica noua ( redescopar emotia despre care va povesteam mai sus ) , dar destul de greu si periculos cu ''mica tornada''in jurul meu.

                                

  - sursele de inspiratie care ar fi?

Chiar la început studiam tutorialele şi încercam să învăţ noţiunile de bază, dar acum mă poate inspira orice. Creaţiile mele nu sunt un tot unitar. Azi abordez un stil, mâine altul, încă caut ''acel ceva''. Totul este în funcţie de starea de spirit, de o imagine, o ţară şi în mai mică măsură de trend. Sunt lucruri care îţi rămân în minte şi la momentul potrivit, atunci când vine inspiraţia le interpretezi în maniera proprie! 

                           

- care sunt modalitatile de promovare ale produselor?

La inceput postam multe anunturi cu adresa blogului meu si a functionat, dar de cand cu facebook-ul am abandonat blogul si incerc sa imi prezint produsele in acest mod, dar nu cred ca ma ajuta prea mult. Am cateva magazine pe platforme de handmade din tara, dar si din strainatate. 

- participati la targuri sau expozitii? unde anume?

Pana acum nu am fost la niciun targ si nu cred ca o sa particip prea curand.

Noi speram, totusi, sa o putem gasi pe viitor si off-line pe Lil.lu bijoux, pentru ca merita toata admiratia iubitorilor de handmade.

Multumim Issei pentru raspunsuri!

Related Products

Comments (2)

Issa
2014-11-24
Multumesc !♥
Raluca
2015-01-13
Felicitari Issa! Super idei! :)