Colours Fantasy Handmade

Logo
Colours Fantasy Handmade
Str. Fat Frumos nr. 39A
Arad, Arad 310364
Romania


Descriere:

Daruri unice pentru cei dragi dar si pentru noi insine....
Unique gifts, not only for our dearest ones, but for ourselves also.....


De cate ori ne-am intrebat ce am putea darui cuiva, de cate ori am cautat sa oferim ceva special, deosebit, care sa-i faca pe cei dragi sa se simta unici? Intr-o societate de consum cum este societatea de azi, e greu sa subliniem individualitatea fiecaruia atunci cand ne limitam la produsele de serie, fie ca e vorba despre tinute sau accesorii. Iar atunci cand gasim si expunem in tinuta noastra un accesoriu unicat, parca intregul nostru EU capata o alta dimensiune, o alta imagine. Iesim in relif in cenusiul multimii, devenim modele ce se vor a fi copiate de catre ceilalti. Pentru aceasta, ne transpunem fanteziile colorate in realitate, creand pentru voi accesorii unice, deosebite, care sa va mentina mereu la statutul de trend-launcher. Atelierul nostru speram sa reuseasca sa acopere cat mai multe dintre fanteziile voastre...iar daca totusi nu gasiti intre produsele noastre ceea ce cautati, trebuie doar sa ne spuneti ce va doriti, iar impreuna vom transpune visul vostru in realitate. Va asteptam cu drag!


Magazinul Colours Fantasy va ofera creatii unicat de genul bijuteriilor si al decoratiunilor interioare.  Bijuteriile sunt realizate din metale non-pretioase, dar de calitate exceptionala, antialergice, si cu margele din sticla, portelan, lemn sau pietre semipretioase.


Decoratiunile interioare realizate de noi nu au rol doar decorativ, ci sunt destinate uzului zilnic si pentru perioade indelungate, fiind finisate cu lacuri protectoare si rezistente la actiunea apei.


Produsele se livreaza oriunde in tara, prin Posta Romana sau curier. Taxele postale de expeditie sunt stabilite diferentiat, functie de greutatea coletelor, in cazul expeditiei prin curier. La expeditia prin Posta Romana, in cazul comenzilor expediate in sistem ramburs postal, cuantumul taxelor postale se ridica la suma de 12 lei.


Plata poate fi efectuata si prin transfer bancar, in contul ce va vafi pus la dispozitie in cazul in care optati pentru aceasta modalitate de plata, caz in care taxele postale de expeditie prin Posta Romana sunt in valoare de 3 lei, iar cele prin curier 15 lei. Imediat dupa confirmarea platii, comanda va va fi expediata.


In Europa, comenzile pot fi expediate numai dupa achitarea prealabila a valorii comenzii inclusiv taxele postale calculate conform nomenclatorului postal in vigoare.

There are 3 products.