TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Introducere

Bine ati venit pe website-ul www.alyboutique.ro (numit in continuare "Site").

Utilizarea site-ului www.alyboutique.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite PFA BIROU ANCA prin intermediul site-ului www.alyboutique.ro, presupune acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII (numiti in continuare "Termeni" sau "Acord") INAINTE DE A FOLOSI SITE-UL SAU ORICE ALTA APLICATIE A ACESTUI SITE.

Dispozitii legale aplicabile comertului electronic. Validitatea, efectele juridice şi proba contractelor încheiate prin mijloace electronice.Încheierea contractului prin mijloace electronice.

Prezentului continut privind acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare ii sunt aplicabile urmatoarele dispozitii legale:

 • Lege 365 /2002 privind comertul electronic, republicata;
 • HG 1308/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic;
 • OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, republicata cu modificarile ulterioare;
 • Lege nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor, cu modificarile ulterioare
 • Lege 193 din 06/11/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori, republicata (r2), cu modificarile ulterioare;
 • Ordin nr. 72 din 11/03/2010 privind unele măsuri de informare a consumatorilor;
 • OG 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata (r2), cu modificarile si completarile ulterioare
 • Legea 455/2001 privind semnatura electronica;
 • Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare;
 • Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare;
 • Regulament 6/2006 emis de BNR, privind emiterea si utilizarea instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la tranzactiile cu aceste instrumente.

Contractele încheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaşte contractelor, atunci când sunt întrunite condiţiile cerute de lege pentru validitatea acestora.

Pentru validitatea contractelor încheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimţământul prealabil al părţilor asupra utilizării mijloacelor electronice.

Proba încheierii contractelor prin mijloace electronice şi a obligaţiilor care rezultă din aceste contracte este supusă dispoziţiilor dreptului comun în materie de probă şi prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronic.

Alyboutique.ro este un marketplace online care ofera posibilitatea utilizatorilor sai sa cumpere si sa vanda produse handmade.

Termenii si Conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor Site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu informatii sau alte materiale si servicii pe site. Alyboutique.ro poate contine link-uri spre alte site-uri. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul sau politica altor site-uri. Intreaga responsalitate apartine in aceasta situatie utilizatorului. Recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti Alyboutique.

Prin utilizarea Site-ului in orice mod, inclusiv dar fara a se limita la vizitarea sau navigarea pe Site, Dumneavoastra ("Utilizatorul" sau "Dvs.") sunteti de acord sa respectati in totalitate prezentul Acord, incluzand acele Termene si Conditii sau politici la care se face referinta in prezentul Acord si/sau care sunt disponible prin hyperlink. Prezentul Acord se aplica tuturor utilizatorilor Site-ului, incluzand dar fara a se limita la utilizatori care sunt furnizori, clienti, comercianti, contribuitori de continut, informatii si oricare alte materiale sau servicii pe Site.

Este posibil sa aducem modificari din cand in cand atat acestor termeni si conditii, cat si altor politici Alyboutique.ro. Te rugam sa revezi informatiile din aceasta sectiune a site-ului in mod regulat.

Dacă părţile nu au convenit altfel, contractul se consideră încheiat în momentul în care acceptarea ofertei de a contracta a ajuns la cunoştinţa ofertantului.
Contractul care, prin natura sa ori la cererea beneficiarului, impune o executare imediată a prestaţiei caracteristice se consideră încheiat în momentul în care debitorul acesteia a început executarea, în afară de cazul în care ofertantul a cerut ca în prealabil să i se comunice acceptarea. În acest ultim caz se aplică prevederile alinneatului precedent.
În cazul în care destinatarul trimite prin mijloace electronice oferta de a contracta sau acceptarea ofertei ferme de a contracta făcute de furnizorul de servicii, furnizorul de servicii are obligaţia de a confirma primirea ofertei sau, după caz, a acceptării acesteia, în unul dintre următoarele moduri:

 1. trimiterea unei dovezi de primire prin poştă electronică sau printr-un alt mijloc de comunicare individuală echivalent, la adresa indicată de către destinatar, fără întârziere;
 2. confirmarea primirii ofertei sau a acceptării ofertei, printr-un mijloc echivalent celui utilizat pentru trimiterea ofertei sau a acceptării ofertei, de îndată ce oferta sau acceptarea a fost primită de furnizorul de servicii, cu condiţia ca această confirmare să poată fi stocată şi reprodusă de către destinatar.

Oferta sau acceptarea ofertei, precum şi confirmarea primirii ofertei sau a acceptării ofertei, efectuate în unul dintre modurile sus prevăzute, se consideră primite atunci când părţile cărora le sunt adresate pot să le acceseze.

1. Comunitatea Alyboutique.ro

Alyboutique.ro este spatiul virtual unde iubitorii de handmade pot cumpara si vinde produse lucrate manual de creatori independenti. Este de asemenea spatiul unde oamenii pot interactiona si schimba idei si opinii cu privire la fenomenul handmade.

Alyboutique nu este direct sau indirect implicat in tranzactiile dintre cumparatori si vanzatori. Drept urmare, Alyboutique nu are nici un control, si nu poate fi tras la raspundere asupra calitatii, sigurantei, moralitatii sau legalitatii cu privire la orice aspect al produselor listate, adevarul sau exactitatea produselor listate, de capacitatea vanzatorilor de a vinde un produs sau de capacitatea cumparatorilor de a plati pentru produse. Alyboutique nu verifica inainte de publicare utilizatorii sau continutul sau informatiile furnizate de utilizatori. Alyboutique nu poate garanta faptul ca un cumparator sau vanzator va finaliza de fapt o tranzactie. Cu toate ca Alybotique nu isi asuma nici o reposnabilitate cu privire la tranzactiile incheiate intre vanzatori si cumparatori, Alybotique intelege sa informeze utilizatorii cu privire la obligativitatatea respectarii legislatiei in materie care vizeaza utilizarea acestui site.

Alyboutique va sfatuieste sa comunicati direct cu potentialii partenerii de tranzactii prin intermediul intrumentelor puse la dispozitie pe site.

2. Conditii privind eligibilitatea membrilor

Persoanele care utilizeaza serviciile Alyboutique.ro trebuie sa aiba peste 18 ani. Cei care nu indeplinesc aceasta conditie pot beneficia de serviciile oferite de noi numai in conditiile in care reprezentantul legal isi da acordul, cu privire la utilizare site-ului Alybotique.ro, de catre o perosoana care nu a implinit varsta de 18 ani. In aceasta situatie, reperzentantul legal, este raspunzatoare juridic civil, penal si contraventional, pentru toate actiunile minorului. Dvs. declarati si garantati ca aveti cel putin 18 ani, la momentul utilizarii site-ului nostru, si ca toate informatiile de inregistrare pe care le furnizati site-ului nostru sunt conforme cu realitatea. Ne rezervam dreptul de a refuza serviciile si/sau inregistrarea in baza unor motive ce tin de vointa noastra, in orice moment. Alyboutique poate schimba criteriile de eligibilitate in orice moment. Aceasta dispozitie se opreste acolo unde este interzis prin lege si dreptul de a accesa site-ul este revocat in astfel de jurisdictii.

Fiecare uilizator isi asuma raspunderea juridica asupra veridicitatii datelor completate in vederea inregistrarii sau a vanzarii produselor oferite si are resonsabilitatea de a le actualiza ori de cate ori va fi nevoie sa faca acest lucru.

Va depune toate eforturile pentru a pastra parola confidentiala si nu o va incredinta niciunei alte persoane. De asemenea, nu va incredinta User-ul altei persoane.
Contul nu poate fi vandut sau transferat.

Ne rezervam dreptul de a sterge conturile care nu au datele completate corespunzator.

Daca va inregistrati ca o entitate juridica, Dvs. personal garantati ca aveti autoritatea necesara pentru a angaja si obliga entitatea sa respecte prezentul Acord.

Sunteti de acord sa respectati toate legile locale privind conduita online si continutul acceptabil. Sunteti responsabil pentru toate taxele aplicabile. In plus, trebuie sa respectati politicile Alyboutique asa cum se mentioneaza in prezentul Acord si in documentele de politici Alyboutique enumerate mai jos (daca sunt aplicabile pentru activitatile Dvs. pe Site sau utilizarea Site-ului), precum si orice alte reguli de operare, politici si proceduri care pot fi publicate din cand in cand pe Site-ul Alyboutique, fiecare fiind incorporata in prezentul Acord prin referinta si fiecare dintre ele poate fi actualizata de Alyboutique din cand in cand fara o notificare in prealabil pentru Dvs.

3. Taxe si servicii

Toate informatiile cu privire la aceste aspecte le gasesti pe pagina VREI SĂ VINZI. Ne rezervam dreptul de a modifica politica referitoare la taxe si servicii, anuntand utilizatorii cu cel putin 14 zile inainte, pe site.

Inscrierea si infiintarea unui magazin pe Alyboutique sunt gratuite si nu implica niciun cost din partea Dvs. Alyboutique nu percepe nicio taxă pentru vanzarea produselor si nici a unui procent din pretul de vanzare atunci cand produsul se vinde. Intretinerea si mentinerea activa a magazinului Dvs. pe Alyboutique este gratuita. Politica de taxe si servicii Alyboutiqu este incorporata in prezentul Acord, si este supusa schimbarii in orice moment. Modificarile survenite in Politica de taxe si in taxele pentru serviciile Alyboutique devin valabile dupa ce Alyboutique va pune la dispozitie un preaviz de cel putin paisprezece (14) zile prin afisarea schimbarilor pe Site. Cu toate acestea Alyboutique poate opta pentru schimbarea temporara a taxelor si serviciilor pentru evenimente promotionale; astfel de modificari sunt valabile atunci cand Alyboutique publica acest eveniment promotional temporar pe Site. Alyboutique poate, in libertatea lui de decizie, sa schimbe o parte sau toate serviciile Alyboutique in orice moment. In cazul in care Alyboutique introduce un nou serviciu, taxele pentru acel serviciu sunt valabile in momentul introducerii acelui serviciu. In cazul in care Alyboutique nu anunta contrariul, taxele se incaseaza in LEI sau EUR.

Sunteti responsabil pentru plata tuturor taxelor si impozitelor applicabile cu folosirea serviciilor Alyboutique. Alyboutique va anunta vanzatorul cu cel putin 10 zile inainte de data la care trebuie sa faca plata catre Alyboutique.

Daca Alyboutique va inchide contul, din motive imputabile vanzatorului, conform celor descrise in prezentul document privind termenii si conditiile de utilizarea ale site-ului ALYBOTIQUE.RO, sau va sterge unul sau mai multe produse, din aceleasi motive sus mentionate, sau daca Dvs. hotarati sa inchideti contul, Alyboutique nu are obligatia sa va returneze taxele pe care le-ai platit catre Alyboutique.

4. Listarea produselor

Prin listarea unui produs pe Site garantati ca Dvs. si toate aspectele ce tin de produsul listat respecta politicile Alyboutique. Garantati de asemeneea ca sunteti proprietarului bunului ce urmeaza a fii vandut si ca aveti capacitatea de folosinta si de exercitiu pentru a vinde produsul.
Înainte de încheierea tranzactiei, vanzatorull trebuie să informeze cumparatorul în timp util, corect şi complet asupra următoarelor elemente:

 1. identitatea vanzatorului şi, în cazul tranzactiilor care prevăd plata anticipată, adresa şi modalităţile de contactare a acestuia, telefon/fax, e-mail şi codul unic de înregistrare;
 2. caracteristicile esenţiale ale produsului
 • Denumirea sa fie intuitiva si sa nu contina: semne de punctuatie inutile sau in exces, coduri. Descrierea sa fie detaliata, sa prezinte tehnici sau detalii de executie. Descrierile care contin semne de punctuatie inutile sau in exces, desene ASCII, adrese web sau date de contact cu interes comercial nu sunt acceptate. Fotografiile sa fie clare si sa nu contina inscriptii cu adrese web sau alte informatii de contact. Imaginile produselor pot avea inscriptionat numele/nickname-ul artistului cu conditia ca acesta sa nu afecteze calitatea fotografiei si sa nu se suprapuna peste produs. Incadrarea in categorii, alegerea culorilor, stilurilor si temelor sa fie adecvata. Materialele se refera strict la materialele din care este confectionat produsul si nu la procesul de creatie. Produsele listate trebuie sa fie disponibile pentru livrare (in stoc). Produsele care au fost vandute in alt mod trebuie sterse.
 • Ne rezervam dreptul de a interveni in orice moment daca aceste reguli nu sunt respectate.

preţul bunurilor sau tarifele serviciilor, cu toate taxele incluse;

 • Pretul declarat in fiecare listare a produsului trebuie sa fie o reprezentare precisa a vanzarii.Vanzatorii nu pot percepe taxe exagerate de transport si nu pot evita taxele obligatorii. Nu aveti voie sa modificati pretul produsului dupa o vanzare, in scopul de a induce cumparatorul in eroare, sa denaturati locul de unde este expediat produsul sau sa sa folositi un alt cont de utilizator fara permisiunea acestuia.

cheltuielile de livrare, dacă este cazul; modalităţile de plată, de livrare sau de prestare;

 • Vanzatorul este obligat sa livreze comanda sau in caz contrar sa incheie tranzactia cu cumparatorul intr-un mod prompt cu exceptia cazului in care exista o situatie exceptionala, cum ar fi: (a) cumparatorul nu reuseste sa indeplineasca termenii si conditiile impuse de listarea vanzatorului (cum ar fi metoda de plata), sau (b) vanzatorul nu poate autentifica identitatea cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa livreze plata pentru produsele achizitionate, cu exceptia cazului in care exista o circumstanta exceptionala

dreptul de denunţare unilaterală a vanzarii, cu excepţia cazurilor prevăzute de Ordonanta nr.130/2000; costul utilizării tehnicii de comunicaţie la distanţă, în cazul în care acesta este calculat altfel decât conform tarifului de bază; perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului;

  • Informaţiile susmentionate, al căror scop comercial trebuie să rezulte fără echivoc, vor fi comunicate în mod clar, uşor de înţeles de către cumparator, prin orice mijloc adaptat tehnicii de comunicaţie la distanţă utilizate, ţinându-se seama de principiile de bună practică comercială în tranzacţii şi de principiile care guvernează protecţia minorilor şi a altor persoane lipsite de capacitate de exerciţiu, precum şi de principiile referitoare la bunele moravuri.

 

5. Produse si Activitati Interzise, Contestabile si Ilicite

Sunteti singurul responsabil pentru conduita si activitatile Dvs. de pe si in legatura cu Alyboutique si pentru oricare si toate datele, textele, informatiile, numele de utilizator, grafica, imaginile, fotografiile, profilele, audio, video, articole, si link-uri (impreuna, "Continut"), pe care le trimiteti, publicati, si afisati pe Alyboutique.

Activitati restrictionate: Continutul Dvs. si utilizarea Dvs. a serviciilor Alyboutique trebuie sa nu:

 • Contina practici comerciale înşelătoare (acţiuni înşelătoare sau omisiuni înşelătoare)

O practică comercială este considerată ca fiind acţiune înşelătoare dacă aceasta conţine informaţii false sau, în orice situaţie, inclusiv în prezentarea generală, induce în eroare sau este susceptibilă să inducă în eroare cumparatorul, astfel încât, în ambele ipoteze, fie îl determină, fie este susceptibilă a-l determina pe cumparator să ia o decizie de tranzacţionare pe care altfel nu ar fi luat-o, chiar dacă informaţiile sunt, în fapt, corecte în raport cu unul sau mai multe dintre următoarele elemente:

 1. existenţa sau natura produsului;
 2. principalele caracteristici ale produsului, cum ar fi:disponibilitatea, avantajele, riscurile, fabricarea, compoziţia, accesoriile, asistenţa acordată după vânzare şi instrumentarea reclamaţiilor, modul şi data fabricaţiei sau prestării, livrarea, capacitatea de a corespunde scopului, utilizarea, cantitatea, specificaţiile, originea geografică sau comercială, rezultatele care se pot obţine din utilizarea sa, rezultatele şi caracteristicile esenţiale ale testelor sau controalelor efectuate asupra produsului;
 3. perioada pentru care vanzatorul se angajează, motivele utilizării practicii comerciale şi natura desfăşurării vânzării, precum şi toate declaraţiile sau toate simbolurile care ar induce o legătură între produs sau vanzator şi o sponsorizare sau o aprobare, direct ori indirect;
 4. preţul sau modul de calcul al preţului ori existenţa unui avantaj specific al preţului;
 5. necesitatea service-ului, a unei piese separate, a înlocuirii sau a reparării;
 6. natura, competenţele şi drepturile vanzatorului sau ale reprezentantului său, cum ar fi: identitatea şi patrimoniul, calificările sale, statutul, autorizarea, afilierea sau legăturile sale, drepturile de proprietate industrială, de autor sau comercială ori recompense şi distincţii primite;
 7. drepturile cumparatorului, inclusiv dreptul de a beneficia de reparare, de înlocuire sau de restituire a contravalorii ca urmare a rezoluţiunii contractului, astfel cum sunt prevăzute de Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, sau riscurile pe care consumatorul le poate întâmpina.

O practică comercială este, de asemenea, considerată ca fiind acţiune înşelătoare dacă, în contextul prezentării situaţiei de fapt, ţinând cont de toate caracteristicile şi circumstanţele, determină sau este susceptibilă să determine cumparatorul să ia o decizie de tranzacţionare pe care altfel nu ar fi luat-o. În acest caz, acţiunea înşelătoare este determinată de:

 1. orice activitate de comercializare privind produsul, inclusiv publicitatea comparativă, creând o confuzie cu alt produs, marca, numele sau cu alte semne distinctive ale unui concurent;
 2. nerespectarea de către vanzator a obligaţiilor prevăzute în codul de conduită pe care s-a angajat să îl respecte, dacă:
  1. angajamentul său nu este o aspiraţie, ci este ferm şi poate fi verificat;
  2. acesta indică, în cadrul unei practici comerciale, că s-a angajat să respecte codul.

 

 • Incalce prezentul Acord, orice politica a Site-ului sau reguli ale comunitatii, sau a oricei legi aplicabile, statut, ordonanta sau regulament (inclusiv, dar nu limitat la, cele care reglementeaza controlul de export, de protectie a consumatorului, concurenta neloiala, anti discriminare sau publicitate falsa);
 • Contina produse ce au fost semnalate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) ca fiind periculoase pentru consumatori;
 • Fie defaimatoare, calomnioase, periculoase in mod ilegal, hartuitoare in mod ilegal, sa joace rolul sau sa intimideze orice persoana (inclusiv echipa Alyboutique sau alti utilizatori), sau sa sustina fals sau altfel intr-un mod eronat asocierea sau afilierea Dvs. cu oricare alta persoana, ca de exemplu folosirea unei adrese de email similare, porecle similare sau crearea unui cont sau conturi false sau prin orice alta metoda sau mijloc
 • Fie obscene sau sa contina pornografie;
 • Contina sau sa transmita orice cod de natura distructiva care poate deteriora, interfereze intr-un mod negativ clandestine, intercepteze sau exproprieze pe ascuns sau in mod clandestin orice sistem, date sau informatii personale;
 • Gazduiasca imagini ce nu fac parte din nicio listare;
 • Modifice sau sa adapteze Alyboutique sau sa modifice alt site astfel incat sa dea de inteles in mod fals ca este asociat cu Alyboutique;
 • Apara pentru a creea raspundere pentru Alyboutique sau sa faca Alyboutique sa piarda (in intregime sau in parte) serviciile furnizorilor de internet ai Alyboutique sau oricare alti furnizori ai Alyboutique;
 • Faca referire directa sau indirecta, prin link sau sub orice alta forma, la produse ce sunt interzise prin prezentul Acord sau alte documente de politici asa cum sunt publicate pe Alybutique;
 • intrebuinteze o firma, o emblema, o desemnare speciala sau a unor ambalaje de natura sa produca confuzie cu cele folosite legitim de alt comerciant;
 • produca in orice mod, sau sa puna in vinzare produse purtind mentiuni false privind brevetele de inventii, originea si caracteristicile produselor, precum si cu privire la numele producatorului sau comerciantului, in scopul de a induce in eroare pe ceilalti comercianti si pe cumpartori.

In plus, nu puteti sa listati niciun produs pe Alyboutique (sau sa incheiati orice tranzactie care a fost initiata folosind serviciile Alyboutique) care, platind catre Alyboutique orice taxa, ar putea conduce Alyboutique sa incalce orice lege aplicabila, statut, ordonanta sau regulament, sau care incalca Termenii de Utilizare.

6. Continut

Alyboutique nu pretinde drepturi de proprietate asupra Continutului Dvs.. Dvs. garantati catre Alyboutique permisiunea exclusiva de a utiliza orice informatii sau Continut pe care Dvs. le furnizati catre Alyboutique, astfel incat Alyboutique nu incalca oricare drept pe Dvs. l-ati putea avea in acel Continut. Dvs. garantati acordarea dreptului catre Alyboutique, neexclusiv, in intreaga lume, perpetuu, irevocabil, gratuit, sublicentianbil (prin mai multe niveluri) de a exercita drepturi de autor, publicitate, si drepturi asupra bazei de date (dar nu si alte drepturi) pe care le aveti in Continut, in orice mijloc media cunoscut in prezent sau inca necunoscut. Sunteti de acord sa dati permisiunea catre Alyboutique sa stocheze sau sa reformateze Continutul Dvs. de pe Alyboutique si sa afiseze Continutul Dvs. in orice fel Alyboutique doreste si alege sa o faca.

Utilizatorul garanteaza dreptul Alyboutique.ro irevocabil, gratuit, neexclusiv, in intreaga lume de a exercita drepturi de autor, publicitate si drepturi asupra bazei de date. De asemenea, Alyboutique.ro are permisiunea utilizatorului de a stoca si revizui informatiile furnizate de el.

In situatia in care utilizatorul foloseste o imagine gazduita pe serverele Alyboutique.ro pe un alt site, acea imagine trebuie sa contina in mod obligatoriu un link catre Alyboutique.ro.

Continutul creat de Alyboutique.ro (imagini, texte, elemente de grafica web etc.) este proprietatea Alyboutique.ro si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legiile privind proprietatea intelectuala. Utilizarea continutului site-ului necesita aprobarea scrisa prealabila a Alyboutique.ro.

Folosirea fara acordul scris al Alyboutique.ro a unor elemente de continut create de Alyboutique.ro, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Este interzisa de asemenea copierea continutului Alyboutique.ro prin orice metoda.

Ca parte a unei tranzactii, este posibil sa obtineti informatii personale, inclusiv adresa de email, de livrare sau alte informatii, de la un alt utilizator Alyboutique. Fara a obtine permisiunea prealabila a celuilalt utilizator, aceste informatii personale se vor folosi doar pentru acea tranzactie sau pentru comunicarea cu Alyboutique. Alyboutique nu v-a acordat Dvs. o licenta de a utiliza informatiile pentru mesaje comerciale nesolicitate. Fara a limita cele anterior mentionate, fara consimtamantul expres de la utilizator, Dvs. nu sunteti autorizat sa adaugati niciun utilizator Alyboutique in email-ul Dvs. sau in lista Dvs. de email fizica.

7. Controlul Informatiei

Alyboutique nu controleaza Continutul publicat de utilizatori care este pus la dispozitie pe Alyboutique. Puteti gasi o parte din Continut ca fiind ofensator, daunator, inexact, sau inselator. Exista de asemenea riscurile de a lucra cu minori sau persoane care actioneaza sub un pretext fals.

In plus, pot exista de asemenea riscuri legate de comertul international si de cetatenii straini. Prin utilizarea Alyboutique, sunteti de acord sa acceptati astfel de riscuri si ca Alyboutique (si echipa Alyboutique) nu este responsabil pentru niciuna sau niciunele din actiunile sau omisiunile utilizatorilor de pe Alyboutique. Va rugam sa folositi cu prudenta, bun simt si in conditii de siguranta practicile de cumparare si de vanzare Alyboutique.

Alyboutique nu este responsabil pentru disponibilitatea produselor din alte site-uri web sau resurse legate prin link sau la care s-a facut referinta pe Site. Alyboutique nu sustine si nu este responsabil sau raspunzator pentru orice continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile de la astfel de site-uri sau resurse. Sunteti de acord ca Alyboutique nu va fi facut responsabil sau raspunzator, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau in legatura cu folosirea sau increderea in orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri sau resurse.

8. Litigii

Orice litigiu aparut intre utilizatori si Alyboutique.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

In cazul in care aveti un litigiu cu unul sau mai multi utilizatori, sau cu o parte externa, anunti echipa Alyboutique in legatura cu orice problema sau cerere, cereri de daune sau de orice alta natura, cunoscuta si necunoscuta, suspectata si nesuspectata, dezvaluita sau secreta, care reiese in orice mod din astfel de litigii. Alyboutique incurajeaza utilizatorii sa raporteze de la utilizator la utilizator astfel de litigii pentru a cunoaste astfel de situatii.

Alyboutique, pentru beneficiul utilizatorilor, poate incerca sa ajute utilizatorii sa rezolve disputele. Alyboutique face acest lucru in libera sa decizie, si Alyboutique nu are nici o obligatie de a rezolva litigiile intre utilizatori sau intre utilizatori si alte parti din afara. In masura in care Alyboutique incearca sa rezolve o disputa, Alyboutique face acest lucru cu buna credinta in baza exclusiva a politicilor Alyboutique. Alyboutique nu va face judecati in ceea ce priveste probleme juridice sau revendicari.

9. Proprietatea Intelectuala Alyboutique

Alyboutique, si alta grafica Alyboutique, logo-uri, sigle, desene sau modele, antete de pagini, butoane de icoane, script-urile, si nume de servicii sunt marci inregistrate, marci comerciale ale Alyboutique in Romania si/sau in alte tari. Marcile Alyboutique nu pot fi utilizate, inclusiv sau ca parte a marcilor comerciale si/sau ca parte a numelor de domenii sau adrese de e-mail, in legatura cu orice produs sau serviciu in orice mod care este de natura sa produca confuzie.

10. Confidentialitate

Alyboutique nu va vinde sau divulga informatiile Dvs. personale catre terte parti fara consimtamantul Dvs. explicit. Alyboutique stocheaza si proceseaza Continut pe computere localizate in Romania care sunt protejate prin securitate atat fizica cat si tehnologica. Allyboutique nu are obligatia de a monitoriza informatia pe care o transmiteti sau o stocati si nici obligatia de a cauta în mod activ date referitoare la activitati sau informatii cu aparenta nelegala din domeniul serviciilor societatii informationale pe care le furnizati. Allyboutique isi asuma obligatia de a implementa o procedura gratuita prin care sa ii fie transmise plângeri si sesizari din partea oricarei persoane cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de acestia.

Site-ul este proprietatea BIROU ANCA PFA, CIF: 32380919, Reg. Comertului: F13/1410/22.10.2013,

Suportul pentru utilizatorii Site-ului se ofera exclusiv prin intermediul adresei de E-mail: office@alyboutique.ro de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 17:00.