BINE AI VENIT PE ALYBOUTIQUE, UN MARKETPLACE ONLINE PENTRU ARTIȘTII HANDMADE!

Daca ești interesat să-ți vinzi produsele tale, ai venit unde trebuie. Noi iți punem la dispozitie, GRATUIT, platforma noastră Alyboutique, iar tu iți deschizi magazinul online, expui produsele, și iți stabilesti singur regulile și politicile shop-ului tău.

NU EXISTĂ INTERMEDIARI SAU COMISIOANE DIN VÂNZĂRI

LISTEZI ORICATE PRODUSE GRATUIT!

 

CE POTI VINDE PE ALYBOUTIQUE

 

HANDMADE

Orice produs pe care l-ai creat (accesorii, bijuterii, haine, cosmetice, genti, jucarii, etc).

MATERIALE/FURNITURI

Unelte pentru meșteșugărit, mărgele, nasturi, fire, materiale pentru cusut, papetărie, piele, etc.

VINTAGE

Produse mai vechi de 20 ani (ex: ceramice, piese de mobilier vechi, bijuterii, suveniruri)
 

Beneficiile vânzării pe AlyBoutique:

  • Simplu, comod și accesibil
  • Multiple setări de personalizare și gestiune magazin
  • Listezi nelimitat
  • Sisteme de plăți securizate: PayPal, transfer bancar, sistem ramburs.
  • Propriul tău domeniu URL: Adresa alyboutique.ro/magazinul-tau
  • Suport tehnic rapid
  • Notificări la primirea comenzilor.
  • Formular de contact pentru clienți.

 

Cum functioneaza?

Urmeaza pasii de mai jos si incepi sa vinzi online:

1. Deschide-ti un cont.

Ca să poţi vinde pe AlyBoutique trebuie mai întâi să te înscrii pe site-ul nostru, apasand pe secţiunea de autentificare în dreapta sus a paginii si urmati pasii.

2. Inscrie-te ca si vanzator.

Dupa ce ai completat formularul ai opțiunea să te înscri ca și vânzător. Pentru asta trebuie să bifezi câmpul respectiv, în acest moment vor aparea o serie de cămpuri care se referă la detaliile magazinului tau, aici trebuie să completezi cel puțin câmpurile "Firmă" și "Județ". Pentru a finaliza înscrierea apasa butonul "Înregistrează-te". Activarea contului se va realiza in cel mai scurt timp de catre echipa administrativa. După ce ai finalizat formularul vei fi redirecționat către secțiunea contului tau. Aici trebuie să completatezi prima adresă, pentru a face acest lucru trebuie să apesi pe secțiunea "Adaugă prima adresă".

3. Listeaza produsele

Acceseaza contul tau apăsând în dreapta sus al site-ului unde apare numele tau și apoi acceseaza secțiunea "Contul meu de vânzător". Apasa pe tab-ul "Produse" și apoi pe "Adaugă". Dupa ce vei salva setarile, in pagina următoare poti să introduci detaliile pe care le doresti pentru produsul tau. Mai multe opțiuni devin disponibile (ex: adăugarea pozelor, setare pret, discount-uri,) după ce salvați produsul pentru prima oară. Poti modifica oricand doresti setarile si descrierile produselor tale.

Ai vândut un produs? Bravo!

În momentul în care primești o comandă, vei primi automat un email cu datele relevante aferente comenzii. Acum tu poți lua legătura cu cumpărătorul și veți stabili de comun acord modalitatea de livrare (asta daca nu ai specificat deja modalitățile în pagina ta de vânzător!) și vei trimite coletul.

Pentru orice problemă întămpinați vă rugăm să ne contactați la adresa office@alyboutique.ro sau nr. tel 0721967263