Bratara din margele, argint si evil eye

Vizualizări: 765

Bratara amuleta cu un evil eye ce te apara de deochi. Toate piesele metalice sunt din argint 925 , pe majoritatea exista stanta 925. Pe bratara am atasat si un tag marcat 925 cu mesajul ''believe'' Dimensiuni: 19cm, nu este reglabila

70,00 lei cu taxe
cu taxe
Nou
1 bucată
Descriere
Păreri
Informații despre vânzător
Descriere
Metode de plată
♥Plata se face in sistem ramburs, transfer bancar sau PayPal.
Tarife expeditie:
#ramburs(Posta Romana ) - 12 lei
#avans(transfer bancar) Posta Romana - 4 lei
#avans(transfer bancar) Prioripost - 17 lei
#avans(firme de curierat) - 16-18lei
♥La totalul comenzii se adauga si taxele postale in val. de 12 lei in cazul in care coletul este expediat cu serviciul normal, ramburs iar 17 lei in cazul in care se expediaza prin Prioripost.
♥Prin firmele de curierat se expediaza doar cu plata in avans si taxarea la destinatie. Nu trimit prin curier cu plata ramburs.
♥In cazul persoanelor cu feedback negativ , plata produselor se face doar in avans !

Metode de livrare
♥Termenul de livrare in mod normal, se incadreaza intre 1-2zile lucratoare, din momentul primirii de catre dumneavoastra a confirmarii pe mail.
Atentie ! comanda se expediaza doar daca primesc confirmarea din partea dvs.

♥Livrarea se face prin Posta Romana in sistem ramburs .

♥In mod normal dupa 4-5zile din momentul expedierii(in functie de zona in care va aflati ) veti primi la adresa indicata un aviz postal, dvs. trebuie sa mergeti cu avizul la oficiul postal de care apartineti si sa ridicati coletul, daca nu primiti avizul in de decurs de 4-5 zile trebuie sa mergeti la oficiul postal sa intrebati daca a sosit coletul.

Restituiri și schimburi
♥In cazul in care nu sunteti multumita de un produs se poate returna in decurs de 3zile de la data ridicarii coletului; produsul necorespunzator se returneaza prin Posta Romana , ramburs; veti primi valoarea produsului ,mai putin taxele de transport care vor fi suportate de dvs.

Informații adiționale
♥Nu realizez produse la comanda exceptie facand doar produsele expuse in magazin cu mentiunea ''se realizeaza la comanda'' . In aceasta situatie plata se face in avans integral sau doar un anumit procent in cazul clientilor noi ( deoarece au existat persoane care au dorit produse la comanda si nu au mai ridicat coletul ).
♥Nu reproduc modelele vandute, ele fiind unicate.
Vânzător - Întrebări și răspunsuri

Doar utilizatorii înregistrați pot să trimită mesaje.

Scrie o părere

Bratara din margele, argint si evil eye

Bratara din margele, argint si evil eye

Bratara amuleta cu un evil eye ce te apara de deochi. Toate piesele metalice sunt din argint 925 , pe majoritatea exista stanta 925. Pe bratara am atasat si un tag marcat 925 cu mesajul ''believe'' Dimensiuni: 19cm, nu este reglabila

* Câmpuri obligatorii
Despre vânzător

lil.lu bijouxVizitează magazinul vânzătorului

Bine ati venit !

Produse realizate manual, de la cercei la accesorii gothic style.
♥In magazin sunt prezentate pozele reale ale produselor, dar pot sa existe mici diferete de culoare cauzate de aparatul foto sau setarile monitorului.
♥Dvs. veti primi produsul prezentat in poza, exceptie fac doar produsele cu mentiunea '' se realizeaza la comanda'' dar si in acest caz produsul se expediaza doar dupa ce ati primit o poza reala a produsului nou realizat.