MyCraft`Z

Logo
MyCraft`Z
Str.Oltului Nr.33/1
Targu Mures, Mures 540163
Romania


Descriere:

Bun venit in magazinul meu !
Imi place sa cred ca sunt o romantica incurabila...dar in sensul bun...:)
Imi plac lucrurile vechi, cu aer vintage, lucrurile fine care te tin in vraja lor si nu te mai lasa. Cam asta incerc sa transmit prin creatiile mele : unicitate, aer vintage, si un pic de..."mai stai, nu pleca"...
Va invit sa vizitati portofoliul meu, care se largeste incontinu cu lucruri noi, facute cu foarte mare dragoste :)
Mentionez ca produsele sunt unicate ! Din aceasta cauza se afla din fiecare cate 1 bucata pe stoc. Desigur oricare se poate reproduce la comanda, fie in aceeasi stil si culoare, fie in conformitate cu dorintele clientului.
VA ASTEPT CU DRAG !


Plata produselor se poate face :
1. Plata prin transfer bancar in avans, cu confirmarea platii. In acest caz taxele de expediere prin Posta Romana, vor fi 0 lei. Contul bancar solicitati va rog prin mesagerie.
2. Daca clientul nu are posibilatea de a depune banii in banca (in cazuri speciale si discutate in prealabil prin mesagerie) atunci prin ramburs, la primirea coletului. In cazul acesta taxa postala este 12 lei.


Pentru produsele la comanda timpul de livrare variaza intre 5-10 zile.Pentru cei fara feedback sau feedback negativ onorarea comenzii incepe din momentul intrarii banilor in cont nu din momentul lansarii comenzii.
Livrarea se face :
1. In Tg.Mures personal
2. In tara prin posta sau curierat, dupa cerinte. Taxele postale sunt 12 lei pt coletele de pana la 1 kg, peste aceasta greutate + 3 lei/kg
Pentru cei care aleg Fan Courierul, un calculator de tarife :
http://www.fancourier.ro/calculator/Pentru orice nemultumire in legatura cu produsul comandat va rog sa ma contactati prin mesagerie. Reclamatiile sa fie fondate si legate strict de calitatea muncii efectuate de mine, nu de calitatea blankului sau suportului. Daca aveti nelamuriri privind produsul va rog sa ma contactati prin mesagerie inaintea lansarii comenzii. Va multumesc.
Returul produselor se face in termen de maxim 10 zile, in aceeasi stare in care ati primit-o si in acelasi ambalaj. In caz contrar nu ridic coletul de la posta.
Transportul pentru retur se plateste de catre client.Va multumesc ca ati comandat de la MyCraft'Z !

There is 0 product.