Racemi-Design

Logo
Racemi-Design
Nicolae Iorga, 12A, ETJ 2, B2
Iasi, Iasi 700224
Romania

Phone:0744 665 081


Descriere:

   Racemi - Design este dragostea mea pentru copilarie, nesfirsitele aventuri poznase si energia interminabila, dragostea neconditionata ce o simteam si  de asemenea imi  amentesc cel mai mult adoram sa zambesc si sa-i fac pe cei din jurul meu sa zambeasca. Acesta e scopul meu sa  zambiti cu drag  cand vedeti produsele  Racemi- Design.RACEMI -DESIGN SRL are  ca si activitate  principala - 7410- activitati din design specializat.


     Pentru cei interesati produsele  vizualizate sunt unicat, in consecinta unele detalii vor fi modificate, pastransu-se in acelasi timp tematica originala.Mterialele folosite sunt din bunbac, in sau dantela. Sunt materiale atent selectionate, iar fiecare jucarie este personalizata, elementele handmade sunt lucrate cu drag pentru a spune o  poveste in fiecare lumanare de botez gasiti o poveste despre copilarie. Si cum fiecare copil are personalitatea lui asa sunt si lumanarile by Racemi Design fiecare cu povestea si detaliile sale.


     Timpul de livrare a unui produs este de 5 zile lucratoare, livrarea se face prin curieratul ales de destinatar sau prin posta.Va urez spor la cumparaturi .

There are 10 products.